|
Tematyka popularna, podpowiedź tematyki do zapasików
seremity |
|
wpadł po uszy
Grupa: Aktywista
|
świetny temat Myślę, że czegoś takiego brakowało... Tylko może jakąś kolejność by ustalić, np: 1.Kubuś 2.Smerfy 3.księżniczki 4.Maja tylko oczywiście rzeczywistą wynikająca z zapotrzebowania, a nie taką wymyśloną przeze mnie... No i niektóre punkty to my można trochę rozwinąć... QUOTE | psy, koty, konie i inne zwierzątka gospodarstwa domowego |
bo jak pamiętam to np świnki nie mają powodzenia...
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered
|
Seremity kolejność naprawdę trudno ustalić Statystyk nie prowadzimy i nie zamierzamy. Tym bardziej, że co sezon, troszkę upodobania dzieci sie zmieniają. Na 1 miejscu są bohaterowie ze Stumilowego lasu, o czym już wspomniały dziewczyny wcześniej i jest to zaznaczone w 1 poście. Potem z kolejnością jest różnie. Świnki też mają powodzenie w temacie zwierzątka gospodarstwa domowego albo po prostu zwierzątka.
NIEPOWODZENIEM to się cieszy * Hello Kitty * dziewczynki, chłopcy * owoce i warzywa * znaki zodiaku * bałwanki * krasnale * elfy
|
|
|
elora |
|
Unregistered
|
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered
|
No to przecież już wypisałam tematykę najbardziej niepopularną Hello Kitty jest na 1 miejscu bohaterką filmów animowanych. U nas ten film nie jest popularny, nigdy nie było zamówienia na tę postać
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered
|
Monia skoro dzieci o Hello Kitty nie proszą, to lepiej zamiast obrazka z Hello Kitty wyszyć coś z tematyki popularnej Inaczej Ena ma problem z kwadracikami o tematyce niepopularnej
|
|
|
moniqueee |
|
Unregistered
|
Ale my nie mamy uszczęśliwiać na siłę Dziecko dostaje tylko kwadraciki z tematyką, o którą poprosili jego rodzice na kołderce nic się nie tafia przypadkiem
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.5308 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|