|
Prośba do szyjących, co zrobic po uszyciu kołderki
MKatarynka |
|
Unregistered
|
Dziewczyny, jest prośba. Po uszyciu i wysłaniu kolderki proszę o informację o dacie wysyłki na adres szwaczki@go2.pl. To nam zdecydowanie ułatwi pracę. Mile widziane jest dokonywanie zgłoszeń do szycia kołderek na powyższe konto mailowe. Prośby kierowane na PMa do Pierzastej czy GG Pierzastej 4429837 będą również brane pod uwagę, jednakże uprzedzam, że pierwszeństwo mają zawsze osoby zgłaszające się na konto mailowe------------------------------------------------------------------ wszystkie powyższe informacje są aktualne, nr GG Pierzastej Edytowany przez Pierzasta Sep 24 2007, 17:45
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered
|
Magdo, rodzice piszą na adres kołderkowy podziękowania za kołderkę. Wtedy zawsze to podziękowanie jest umieszczane na forum w dziale Dalsze losy kołderek Jeśl w tym dziale nie znajduje się takie podziękowanie, to znaczy, że go nie dostaliśmy. Dlatego mimo wszystko jestem za wysyłaniem żółtych karteczek (zwrotne potwierdzenie odbioru). Jeśli nie dostaniemy tej karteczki spowrotem, nie ma tez podziękowania na forum, to wtedy mozna reklamować na poczcie. Chyba że po prostu zaczniemy z adresu kołderkowego wysyłać do rodziców maile z prośbą o potwierdzenie odbioru paczki. Skoro rodzice dadzą rady napisać prosbe o kołderkę na ten adres, to moze będą mogli tez napisać , że kołderka dotarła. Co Wy na to?
|
|
|
MagdaK |
|
nie do opanowania
Grupa: Leon Zawodowiec
|
Aniu, ja już kiedyś pisałam o tym- nigdy, żadna żółta karteczka nie wróciła do mnie i zrezygnowałam z tego. I nie chodzi mi wcale o podziękowania, tylko o bądź jakie potwierdzenie. Jeżeli rodzic nie napisze, czyli nic nie ukaże się na forum, to nie jest równoznaczne z tym że kołdra nie dotarła, ale też nie mam pewności że dotarła. I o to mi chodzi- kiedy zaczynać bitwę z pocztą. np. wysłałam kołderkę do Łodzi na wystawę,potem Basik odesłała ją do Sławka, dowiedziała się ze przesyłka dotarła, wysłała mi PM i ja już wiem że mogę być spokojna . Czyli jakiekolwiek potwierdzenie było by mile widziane, bo tak naprawdę trzymam te wszystkie kartki potwierdzające wysyłkę i co mi z tego. O wielu kołderkach nic nie wiem i nie wiem czy zaginęły, czy dotarły, czy bić się o nie, czy są u wlaściciela, czy dziecko czeka już rok i nic i nie dostanie, bo ja wysłałam rok temu a ona zaginęła
|
|
|
AniaB. |
|
Unregistered
|
Mi tak zółte karteczki wracają. Skoro jednak do Ciebie nie docierają, to masz prawo właśnie to reklamowac na poczcie.
Poza tym własnie dlatego napisałam o wysyłaniu @. Zaraz jeszcze coś na PM...
|
|
|
eva |
|
nie do opanowania
Grupa: Admin
|
na pewno MKAtarynaka jakos wszystki ustalenia zbierze i podepnie, ale na dzien dzisiejszy na kolderkowej stronie pojawil sie nowy link pt przekazania kolderki - prosze o przeczytanie i ewentualnie jakies konstruktywne uwagi. My ze swej strony osobie wysylajacej kolderke bedziemy podawac numer telefonu i e-mail do rodzicow/opiekuniow - mozna wczesniej zadzwonic lub napisac e-maila i zapowiedziec przyslanie kolderki Bedziemy rowniz przy przyjmowanu zgloszen stanowczo prosic o potwierdzenie dotarcia kolderki Nie wiem co jeszcze mozemy zrobic?
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.1325 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|