|
Galeria kołderek - instrukcja wstawiania, zdjęć do galerii+kursik zmniejszania
Vella |
|
nie do opanowania
Grupa: Aktywista
|
QUOTE (ena @ Jun 30 2010, 21:03) | Vella sorry ale lekko mnie ubawiłas czy Ty czasem patrzysz jak funkcje widnieja koło nicka ???
|
No fakt, teraz to i sama się pośmiałam I rozumiem wreszcie to " " Jolci Rzeczywiście, nie zwróciłam uwagi na dopisek przy nicku Jolci - mea culpa, ale nawet gdybym go zauważyła to stwierdziłabym, że widać to admin "forumowy" a nie "galeriowy" (nie mam przecież zielonego pojęcia jak sobie uprawnienia i obowiązki podzieliłyście tam "na górze" ), skoro zamiast odpisać teni "to ja cię zarejestruję ręcznie" proponowała zalogowanie się nickiem forumowym, bez wcześniejszego założenia konta w galerii. Ale numer QUOTE (ena @ Jun 30 2010, 21:03) | a tak gwoli wyjasnienia , pewnie ze mozna w galerii miec inny nick niż na forum, tylko po co utrudniac zycie sobie i innym |
jasne, dlatego ja też posługuję się tam tym samym nickiem co na forum Ale rejestracja jest osobna, miałam z tym rację, prawda? Bo do tego się historia sprowadza. I w razie niemożliwości zarejestrowana się, trzeba prosić o pomoc admina od galerii, tak? No cóz, chciałam dobrze... Jolciu
|
|
|
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:
Śledź ten temat
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś odpowie w tym temacie podczas twojej nieobecności.
Subskrybuj to forum
Otrzymuj powiadomienie e-mail'em jeśli ktoś utworzy nowy temat w tym forum podczas twojej nieobecności.
Pobierz / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innych formatach, lub pokaż wersję dostosowaną do wydruku.
[ Script Execution time: 0.3602 ] [ 11 queries used ] [ GZIP Włączone ]
|
|
|
|